Cazare Vatra Moldovitei

Adrian Bercea – ( sejur: / – / )

Plusuri: organizare buna, program diversificat, cazare faina, mancare NO COMENT (si visinata cu afine… de exceptie), informatii si sugestii foto foarte bune, pentru orice nivel de pregatire, dotare tehnica si cunostinte in domeniu, atentie pentru detaliu, atmosfera destinsa si relaxanta, gasca super ok.
Minusuri: scrieti voi, eu nu am ce…

Angela An – ( sejur: / – / )

Deci… concluzia: absolut nici un minus.

Ana Maria Dragan –( sejur: / – / )

Organizarea foarte buna, activitati variate, sfaturi bune pentru fiecare si multa rabdare :)

Sorin Mitrea – ( sejur: aprilie 2013)

Punctul meu de vedere era scris mai sus, dar cred ca din cauza camuflajului nu se prea vede… … As vrea sa spun ca totul a fost “bini di tat” ca si pana acum dar nu e asa… Fiind la al treilea workshop organizat de Toma si Monica, pot spune ca, de la unul la altul se observa dezvoltarea celor doi prieteni, pentru ca doar asa le pot spune. Dezvoltarea in a avea “cursuri” din ce in ce mai bune si activitati din ce in ce mai diversificate, dar si in ceea ce priveste organizarea, cazare de cea mai buna calitate (pentru asta multumesc lui Romeo Cocerhan pentru ospitalitatea tipic bucovineana)… Per ansamblu, am avut oportunitatea de a participa la un workshop in care am invatat, unde am cunoscut oameni de valoare, la care mi-am facut noi prieteni… Au fost 4 zile de neuitat, multumesc tuturor participantilor pentru placerea de a fi impreuna!

Tatiana Soldeanu – ( sejur: aprilie 2013 )

Profesionalism in alegerea si sustinerea tematicii pe tot parcursul workshop-ului: prezentare, teren, coach cu fiecare participant. Organizare impecabila: alegerea zonei, programul diversificat, atingerea tuturor obiectivelor promise, cazare si masa exceptionala (pentru toate categoriile de preferinte alimentare, atentie pentru toate detaliile, caldura si empatie in comunicare. O echipa vesela si pasionata care a facut posibila o experienta memorabila. Multumesc tuturor!

Paul Daniel – Oradea ( sejur: 12.08.2012 – 13.08.2012 )

Ne-a placut foarte mult sederea la Pensiunea Alexandra. Nota maxima pentru personalul unitatii, serviciile oferite, curatenie, confortul camerelor, raportul pret calitate.

Ștefan Lucia – Suceava ( sejur: 08.07.2011 – 10.07.2011 )

Ce m-a impresionat pe mine în mod special a fost liniștea și faptul că am putut sta în foișorul din curtea pensiunii liniștită fără să fie aglomerat. Consider că nu lipsește nimic.